Sunday, 7 April 2013

Exista cumva free vpn?

Exista cumva free vpn?


Exista cumva free vpn?
RDS are probleme cu niste routari si nu pot sa ma joc pe serverul meu de World of Warcraft care e in bucuresti pe astral (ping timed out). Serverul merge la ceilalti ISP.
Exista cumva vreun serviciu ceva, care sa ma lase sa ma conectez cu hamachi si sa iau net din reteaua lui free?
Eu -> rds constanta - bucuresti -> acel vpn care il caut -> internet
stiu ca o sa creasca latenta dar nu e problema important este sa mearga. VpnTraffic - VPN pentru , Servere in peste 35 de tari. Rapid si Stabil!
VpnTraffic - Vpn pentru - Treci de restrictia impusa de ISP sau siteurile care restrictioneaza accesul in functie de locatie. Selecteaza locatia unui server pentru a te putea conecta la servere in peste 35 de tari din toata lumea. Suport pentru pptp si l2p/ipsec Nu poti accesa Facebook, Twitter sau alte siteuri? Ai nevoie sa-ti schimbi adresa IP? Ai nevoie sa urmaresti BBC iPlayer de oriunde din lume? Vrei sa urmaresti Netlfix din afara Statelor Unite ? VpnTraffic pentru : 1 click si te conectezi la serverul nostru GRATUIT! -Salveaza userul si parola. Mai e nevoie sa alegi doar locatia serverului la care vrei sa te conectezi. -Fara limita de trafic. -Cripteaza traficul -Treci peste restrictiile la internet impuse de corporatii,guvern, sau legate de locatie. -Schimbari nelimitate intre locatiile serverelor ( ai peste 35 de tari din intreaga lume din care poti alege ) -Suport pentru pptp si l2p/ipsec -Se poate folosi si pentru wifi, 3G, GSM si toate reletele de telefonie mobila. Servere VPN din lume: Europa: Marea Britanie, Franta, Germania, Suedia, Rusia, Spania, Elvetia, Italia, Olanda, Norvegia, Danemarca, Belgia, Cehia, Polonia, Romania America: Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Columbia, Argentia, Brazilia Asia: China, India, Japonia, Emiratele Arabe, Malaezia, Singapore, Korea, Turcia, Indonezia, Thailanda , Filipine, Hong Kong, Vietnam, Israel, Arabia Saudita, Kuwait Altele: Australia VpnTraffic nu este doar pentru Android. Suporta si alte sistem de operare pentru PC sau MAC. Ce oferim Libertate Alocam calculatorului tau un IP NOU de US, UK, Canada, Germania, Olanda, Irlanda, Singapore, Romania, Elvetia, Malaezia, Rusia si Suedia. Redefineste regulile firewall-ului tau si preia controlul asupra retelei tale. Securitate Asigura o conexiune SIGURA si CRIPTATA intre calculatorul tau si internet. Impiedica ISP-ul tau sa te spioneze si asigura o viteza constanta pentru traficul online. Intimitate Serviciul nostru VPN este o metoda simpla si foarte eficienta care adauga internetului tau securitate si intimitate. Acesta ofera un strat de SECURITATE si ANONIMITATE. Compatibilitate Compatibil cu Skype si alte soft-uri VOIP. Compatibil cu Windows, Linux, Mac, iPod, iPhone, iPad, Android, Windows Mobile. VpnTraffic - Премахни ограниченията на своя интернет. Достъп до Скайп,VOIP,ТВ канали и видео стрийминг на видео като Hulu,Netflix,BBC iPlayer. Заобикаляне на ограничения за локации. VPN услуги в над 40 страни по целия свят. Поддръжка на PPTP и L2TP/IPSEC.

What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days. Only$1.99 High Speed All country server

buy cheap vpn at vpntraffic

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.