Monday 9 September 2013

Mog 'ya Türkiye'den Erişmek

Mog 'ya Türkiye'den Erişmek


Mog 'ya Türkiye'den Erişmek
Türkiye'den Mog hesabı nasıl alabilirim?
Site başlıkta da yazdığım gibi online olarak, mmkn olduğu yerlerde HD kalitesinde (720p), olmadığında DVDden daha iyi bir kalitede dizi, film, anime, izgifilm, belgesel ve burada saymayacağım teki trleri (talk-show falan filan) izlemeye yarıyor. Her geen gn başka başka programlara HD stream ekliyorlar, giderek genişliyor yani HD arşiv.
Girmek iin ABD bağlantısı gerekiyor demiştim, ama Netflix nerede olduğunuzu sadece sitede gezerken ve vidyoları yklerken kontrol ediyor. Yani film yklenince isterseniz Trkiye bağlantınızla bağlanın, bir şey demiyor. Bu nedenle cretsiz bir proxy ya da VPN kullanıp hız gerekeceği film izleme vaktinde kendi bağlantınıza geerek HD yayını verimlice kullanabilirsiniz. cretsiz VPNler iin buraya bakın:
Trkiyeden Pandora Hulu ve Netflixi Kullanma

Pandora Hulu ve Netflix gibi sitelerin ieriklerine yasal sebeplerden dolayı sadece Amerika Birleşik Devleterinden ulaşılabiliyor.
Son dnem ıkan smart tvler de sanırım NetFlix ve Hulu gibi hizmetler app olarak geliyor. Doğal olarak Trkiyede alışmıyordur.
Şimdi bir yerden VPN alsak, bunu modemin iine girebiliyor muyuz? Sonra TV o modemden internete girince kendini USAda sansa Netflix ve Hulu gibi hizmetlere erişimde problem olur mu?


Birde Netflix ya da Hulunun UK kanalları iin bir versiyonu var mı? BBC, ITV, Sky gibi kanalların programları izlenebilir mi aynı şekilde?

Site başlıkta da yazdığım gibi online olarak, mmkn olduğu yerlerde HD kalitesinde (720p), olmadığında DVDden daha iyi bir kalitede dizi, film, anime, izgifilm, belgesel ve burada saymayacağım teki trleri (talk-show falan filan) izlemeye yarıyor. Her geen gn başka başka programlara HD stream ekliyorlar, giderek genişliyor yani HD arşiv.

İlk sylemem gereken Netflixin paralı olduğu, ayda 7.99 $, ama aşağıda size e-mail ile bana gelen 1 aylık trial linkini veriyorum. Arkadaşlarınıza verin diye geldi ve bana bir yararı var mı bilmiyorum. Yukardaki bağlantıdan siteye girip de alabilirsiniz aynısını ama belki bana da bir yararı olur diye benimkini kullanın =) İkinci sylemem gereken şeyi linkten bile nce sylenmesi gerektiğine karar vererek yukarıya aldım.

seviyesi var grntnn: en kts DVD kalitesi ve 1.5 Mbit/s istiyor; sonraki 3 Mbit/s istiyor ve DVDden daha kaliteli, neredeyse her şey bu kalitede izlenebiliyor ve gerekten de DVDye gre epey kaliteli; sonuncu da 720p ve 5 Mbit/slik bir bağlantı istiyor. Ses kalitesi de grntyle birlikte artıyor. Mesela Buffy izliyorum ben şu an, HD kalitesinde ekilmemiş zaten ama internetten ektiğim blmlerden daha kaliteli Netflixde.

Arşivlerinde sylendiğine gre binlerce eser var. Cidden de yle. Kendiniz bakarsınız birazdan zaten =)

Girmek iin ABD bağlantısı gerekiyor demiştim, ama Netflix nerede olduğunuzu sadece sitede gezerken ve vidyoları yklerken kontrol ediyor. Yani film yklenince isterseniz Trkiye bağlantınızla bağlanın, bir şey demiyor. Bu nedenle cretsiz bir proxy ya da VPN kullanıp hız gerekeceği film izleme vaktinde kendi bağlantınıza geerek HD yayını verimlice kullanabilirsiniz. cretsiz VPNler iin buraya bakın







Vpntraffic Nedir?

Normal internet bağlantınız aık iken, Vpntraffic programını kullanarak 100% tm sitelere erişim garantisi sunar. Ek bir ayarlama veya farklı bir internet tarayıcısına ihtiya duymaz. Ulusal filtreler dahil kimse sizin hangi siteye girdiğinizi anlayamaz. İnternet bağlantınız hibir şekilde takip edilemez, btn işlemleriniz gvende olur ve istediğiniz sitelerde surf yapabilirsiniz. Esas amacı internet sansrne zmdr. Akıllarda olan bir soruda kullanıcılarımızın tm bilgileri 128-bit ile şifrelenmekte olup, her kullanıcıya zel kullanıcı adı ve şifre tahsis edilmektedir. Ayrıca belirttiğimiz gibi bilgisayarınızda hibir değişiklik yapmanıza da gerek yoktur.

Trke program entegreli ilk VPN projesi olan Vpntraffic işte bu noktada n plana ıkmaktadır. Kendi sermayemiz ile bugnlere gelen vpntraffic, Mayıs 2011 ayından itibaren, 40 farklı lokasyonda (Almanya, Amerika, Belika, ek, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İşve, İşvire, İtalya, Kanada, Lksemburg, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Trkiye) 52 adet sunucuyla sizlere VPN hizmeti vermektedir.



Kullanıcılarımızı dşnerek kotalı ve kotasız olarak 2 ayrı paket sunmaktayız. Her 2 pakette de lokasyon kısıtlamamız bulunmamaktadır. Ayrıca nemli bir nokta olan internet hızınıza ve aylık internet kotanıza ek bir yk getirmemektedir. Size sunduğumuz 40 lokasyon sayesinde, istediğiniz an istediğiniz noktadan bağlanabilirsiniz. Tek tuşla Amerika tek tuşla Singapur. Ayrıca bu yazılımımız, 3G Modemler, Windows Mobile, Iphone ve Nokia cep telefon markaları tarafından da desteklenmekte ve kullanılmaktadır. Son olarak istediğiniz zaman Vpntraffic bağlantısını keserek, normal internet hattı zerinden bağlanmaya devam edersiniz.
VPNTraffic ,Internetinizdeki engelleri kaldırır,rahat bir şekilde Skype,VOIP ,TV kanalları ve Hulu,Netflix,BBC iPlayer gibi video kanallarını kullanmanızı sağlar. Blgelere bağlı bloke ve kullanım yasaklarını kaldırır! Dnyada 40+ ın zerinde VPN servisimiz bulunmaktadır ve pptp ve l2tp/ipsec protokollerini destekler.

What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

• Only$1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.