Monday 19 November 2012

Ücretsiz freee VPN lerden istediğim

VPN nerden bulabilirim?

Ücretsiz freee VPN lerden istediğim verimi alamadığımdan hızlı bir amerika ip destekli VPN almak istiyorum.. Fakat arama yaptıgımda sürekli yabancı sitelerle karşılaştım bunun içinde kredi kartı veya paypal gerektiğinden bilenlerden türk siteleri rica edicem..

VPN Nedir?

Sanal özel ağ kelimelerinin İngilizce baş harflerinden oluşur (Virtual Private Network) başta, büyük şirketler, bankalar, oteller, üniversiteler tarafından insanlara sunulan özel ağlara güvenli bir şekilde uzaktan bağlanmalarını sağlar.

Birçok kullanıcı tarafından tercih edilen VPN (Virtual Private Network) mevcut internet altyapınızı kullanarak hem güvenli hemde hızlı bir erişim imkanı sunar. Sanal bir ağ oluşturulan bu sistemde, kendi bilgisayarınızdan başka bir bilgisayarı kullanıyormuş gibi hiçbir yeni ekran açılmadan işlemlerinize devam edebilirsiniz. Ayrıca gezdiğiniz siteler IP adresinizi VPN makinesinin IP adresi olarak görecek ve sizde gizlenmiş olacaksınız.

Biz ise VPN altyapısını kullanarak, istediğimiz internet sitesine aracı bir bilgisayar yani VPN ile ziyaret etmek istiyoruz. En önemli nokta VPN kullanmak yasal yani dünyada ve ülkemizde de bir suç teşkil etmiyor.

Ülkemizde bugüne kadar 2 yıldan fazla süren YouTube engeli başta olmak üzere birçok engellemede kullandığımız proxy veya dns değiştirme yöntemleri, 22 Kasım 2011 sonrası çalışmayacak ve kara listedeki 75bin e yakın siteye erişim duracaktır. İşte bu noktada VPN in hızlı yükselişi beklenen bir durumdur.

 

 

Vpntraffic Nedir? 

 

Normal internet bağlantınız açık iken, Vpntraffic programını kullanarak 100% tüm sitelere erişim garantisi sunar. Ek bir ayarlama veya farklı bir internet tarayıcısına ihtiyaç duymaz. Ulusal filtreler dahil kimse sizin hangi siteye girdiğinizi anlayamaz. İnternet bağlantınız hiçbir şekilde takip edilemez, bütün işlemleriniz güvende olur ve istediğiniz sitelerde surf yapabilirsiniz. Esas amacı internet sansürüne çözümdür. Akıllarda olan bir soruda kullanıcılarımızın tüm bilgileri 128-bit ile şifrelenmekte olup, her kullanıcıya özel kullanıcı adı ve şifre tahsis edilmektedir. Ayrıca belirttiğimiz gibi bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapmanıza da gerek yoktur.

Türkçe program entegreli ilk VPN projesi olan Vpntraffic işte bu noktada ön plana çıkmaktadır. Kendi sermayemiz ile bugünlere gelen vpntraffic, Mayıs 2011 ayından itibaren, 40 farklı lokasyonda (Almanya, Amerika, Belçika, Çek, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İşveç, İşviçre, İtalya, Kanada, Lüksemburg, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Türkiye) 52 adet sunucuyla sizlere VPN hizmeti vermektedir.

Kullanıcılarımızı düşünerek kotalı ve kotasız olarak 2 ayrı paket sunmaktayız. Her 2 pakette de lokasyon kısıtlamamız bulunmamaktadır. Ayrıca önemli bir nokta olan internet hızınıza ve aylık internet kotanıza ek bir yük getirmemektedir. Size sunduğumuz 40 lokasyon sayesinde, istediğiniz an istediğiniz noktadan bağlanabilirsiniz. Tek tuşla Amerika tek tuşla Singapur. Ayrıca bu yazılımımız, 3G Modemler, Windows Mobile, Iphone ve Nokia cep telefon markaları tarafından da desteklenmekte ve kullanılmaktadır. Son olarak istediğiniz zaman Vpntraffic bağlantısını keserek, normal internet hattı üzerinden bağlanmaya devam edersiniz.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.